01/2019

Marketinger projekty za rok 2018

Január sa považuje za mesiac nových výziev a začiatkov, a tak k tejto atmosfére prispejeme aj my. Všetkým ženám a slečnám dokážeme, že i ony sa tento rok môžu stať plnohodnotnými IT špecialistkami. V príbehu našej programátorky vám totiž prezradíme nielen to, že vôbec prvým “programátorom” na svete bola práve žena, ale dáme vám tiež viacero tipov, ako s programovaním začať. Stačí len zahodiť predsudky a strach. 

Ďalším príspevkom z nášho Free Times magazínu zase pomôžeme začínajúcim e-shopom, ktoré si nevedia dať rady s tým, ako zostaviť štruktúru ich webu. A ak sa pýtate, s čím novým začneme my sami, na začiatok roka minimálne s tým, že vám budeme viac predstavovať naše vlastné práce. Hneď v januári vám preto ukážeme niekoľko webstránok, ktoré sme úspešne zrealizovali v roku 2018 a z ktorých máme radosť my, klienti a veríme, že i samotní používatelia. Hoci, popravde, plánov a vízií na rok 2019 máme oveľa, oveľa viac. 

No presne tak to má byť. Lebo keby sme ich nemali stále tak veľa, 16. januára 2019 by sme zrejme neoslavovali úžasné 4 roky fungovania našej agentúry. Ďakujeme, že ste s nami a že nás v plnení našich výziev podporujete. Prajeme vám, aby sa i vám darilo meniť vaše sny a plány na skutočnosť. Majte sa krásne, dočítania!