04/2020

Zostaňte doma, napredujte online

Aprílové vydanie nášho magazínu Free Times je špeciálne z viacerých dôvodov.

Tým prvým je fakt, že sme ho dali dokopy doma v papučiach, keďže sme sa, podobne ako mnohí ďalší, ocitli na home officoch. No ako to už býva zvykom, aj zo zlej situácie sa snažíme vyťažiť to dobré. Preto sme dali strach bokom, v tíme sme sa zomkli ešte viac ako predtým a predovšetkým – neprestali sme tvoriť. Práve naopak. Vďaka tomu vám tento mesiac môžeme namiesto tradičných troch článkov priniesť hneď päť užitočných textov, ktorými reagujeme aj na súčasné dianie.

Ak vám teda zostalo v tieto dni viac času nazvyš, využiť ho môžete tipmi na odporúčané online kurzy, ktoré pre vás spísala copywriterka Naty. UX-ák Martin zase dal dokopy všetko dôležité k tvorbe vlastného pekného webu za prijateľnú sumu. Copywriter a social media špecialista Erik sa hlbšie zamyslel nad tým, ako (a či vôbec) by mali firmy komunikovať počas pandémie. No a hlava kreatívy Kika predostrela tému zlepšovania tvorivého myslenia, ktorému, zdá sa, samota vcelku praje. A čo na záver? Naša projekťáčka Vavi vám poradí, ako sa z toho všetkého nezblázniť.

Veľmi dúfame, že vám naším obsahom aspoň trochu pomôžeme. Alebo vám prinajmenšom skrátime voľné chvíle kvalitným čítaním. Z pohodlia našich obývačiek vás všetkých pozdravujeme, prajeme vám veľa síl a v rámci možností aj krásne sviatky. Držte sa a nezabúdajte: Zostaňte doma, napredujte online.