10/2018

Po štyroch rokoch sme zahviezdili

Minulý mesiac bol pre nás extra dôležitý, pretože sme oficiálne rebrandovali celú našu agentúru – od jej podstaty až po všetko to, čo dnes môžete vidieť na našom webe www.marketinger.sk či na fanpage. A je super, že ani október 2018 v našich kalendároch len tak neprešumí. Je to totiž mesiac, v ktorom sme sa po štyroch rokoch pravidelného a zanieteného inšpirovania verejnosti top reklamami a digitálnym marketingom dostali na vrchol rebríčka najúspešnejších agentúrnych fanpages na Facebooku v rámci Slovenska (i Česka, by the way). A to je paráda!

 Ďakujeme vám všetkým aspoň 16 333-krát, lebo presne toľko nás tu bolo na prelome mesiacov. A ďakujeme vám ešte miliónkrát, lebo je úplne skvelé vidieť, že to, čo inšpiruje nás samých, baví aj vás. Pretože v konečnom dôsledku je úplne jedno, či sme na prvom alebo poslednom mieste, pokiaľ má táto naša voľnočasová aktivita aspoň sčasti pozitívny dopad na náš digitálny mikrosvet. 

A keď už teda spomíname voľný čas, ak ho máte trochu nazvyš, mrknite si nové vydanie nášho magazínu Free Times. Pripravili sme si tam pre vás tri naozaj kvalitné kúsky z oblastí content marketingu, social media i PPC. Prajeme vám príjemné a najmä prínosné čítanie